Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въпрос

какви свещи са подходящи за моята кола?Предварително се извинявам за
    въпроса...........ПО конкретно Champion 9YC(или нещо такова)как са че имам такива под ръка?

толкоз ли ми тъп въпроса?????????????
    или сложен???????????????

Comment

яя

Първоначално публикувано от gadimir
      толкоз ли ми тъп въпроса?????????????
      или сложен???????????????
      не ни се карай де .. не сме машини да отговаряме на всички

пробвал ли си до сега със свещи ДЕНСО еднополюсни аз карам с таквиз .. 4-5 лв бройката .. нямат грешка РОКС

поздрави
      Диети и отслабване
      www.elenkov.net

Comment

http://www.globaldenso.com/cgi-bin/glob ... er1car.csv Пробваи сам . това е много добра марка.
        Alfa 33 VL-1.3 karb2 & Fiat Punto 1.7td ELX

Comment

Да бъдем по точни 3.50лв за брои ,аз карам от доста години с денсо и съм много доволен.

Comment

яя

Първоначално публикувано от moonkiss
            Да бъдем по точни 3.50лв за брои ,аз карам от доста години с денсо и съм много доволен.
            и аз съм много доволен от тях ..

поздрави
            Диети и отслабване
            www.elenkov.net

Comment

ясно....................Д енсо ще да е........Благодаря на ВСички.Може да закривате темата(ако искате де)

Comment

Колега,свещите са GOLDEN LODGE.Това са оригиналните свещи за алфа ромео.Те са 5 електродни.Струват по 8-9 лв едната!

Comment

яя

Първоначално публикувано от Георги Савов
                  Колега,свещите са GOLDEN LODGE.Това са оригиналните свещи за алфа ромео.Те са 5 електродни.Струват по 8-9 лв едната!
                  много хора изпищяха от тези свещи .. и има 3-4 теми за свещи в който форумците спорим за денсо и голден-а .. аз лично не бих рискувал с голден .. един агент кара 1400 км с тях .. и си купи денсо след това .. ако си намериш найстина оригинални голден .. си заслужава виж разтърси се .. някъде имаше тема си спомням .. одавна беше ама има ! дето точно за това говорихме

поздрави
                  Диети и отслабване
                  www.elenkov.net

Comment

Първоначално публикувано от gadimir
                    ясно....................Д енсо ще да е........Благодаря на ВСички.Може да закривате темата(ако искате де)
                    Зимаи денсото и хич да не ти пука Моите ги сменям с всяка смяна на маслото и за токове не мисля.Колкото до този голден ,колата доиде така от италия и почваше да придърпва като загрее , чистих ги замервах ги ама проблема остана, а с денсото немам грижи.

Comment

Стана ми ясно какви свещи ще си купя.Все пак някой ще каже ли нещо за Shampion?
                      P.S.Благодаря на всички

Comment

Working...
                      X